شوهرم میخواهد مانع کسب درآمد من شود، چه کاری میتوانم بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۵ #21118112

با سلام و احترام
بنده پنج سال هست که با دو فرزندم از همسرم جدا شدم و مجبور شدم به سختی یه کار برای خودم پیدا کنم تا بتوانم خرج خود و فرزندانم را تامین کنم، اما مجدد چند ماه پیش با یه فردی ازدواج کردم که بعدها فهمیدم مصرف کننده شیشه بوده، همسر فعلی من متاسفانه اصلا سرکار نمیرود و مواد هم مصرف میکنه اما نمیگذاره که من هم بروم سرکار و خرج خودم و دو بچه ام را تامین کنم، تازه فهمیدم رفته یه نامه از دادگاه گرفته و آورده محل کارم که من رو بیرون کنند که نگذاره من کار کنم
تو رو خدا بخاطر دو فرزندم کمکم کنید من نمیخواهم کارم رو از دست بدم و بیشتر نگران آینده فرزندانم هستم.
نمیدونم چکار کنم؟
من قصد جدایی دارم چون خودم و بچه هام خیلی عذاب میکشیم.
چکار کنم که کارم رو از دست ندم تا بتونم کم کم طلاقم رو بگیرم؟
ممنونم ازشما

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی به دادگاه رسیدگی کننده پرونده مراجعه نمایید و دفاعیات خود را تقدیم نمایید .

سلام
چنانچه زوج اعتیاد به مواد مخدر یا مشروبات الکلی داشته باشد که به زندگی آسیب وارد کند.و با اثبات آن برای دادگاه می توانید درخواست طلاق دهید و همچنین همسر شما باید ثابت کند نامناسب بودن شغل شما با شئونات خانواگی

باسلام باتوجه به شرایطی که شما توضیح دادید ایشان نسبت به پرداخت نفقه به شما دچار مشکل هستند .بهتر است دادخواستی مبنی برعدم پرداخت نفقه مطرح نمایید وهمچنین کیفری .دررابطه با کار نیز باتوجه به مشقات ایجاد شده همسر باید نامناسب بودن شغل ا با شئونات خانواگی اثبات نماید.

باسلام
همسر شما تا اثبات نکند شغل شما برخلاف حیثیت خانوادگی است نمی تواند مانع اشتغال شما شود