آیا برای انتقال سهم الارث به دیگری پرداخت دارایی های املاک نیاز میباشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۳ #21117275

با سلام
و اگر بله، پرداخت آن چقدر زمان میبرد؟؟
(کسی که قرار است سهم الارث ما را بخرد اذعان داشته دنبال کارهای دارایی املاک است و به این بهانه وقت کشی میکند)

۲-آیا در صورت تحریر ترکه دیگر طرفین قادر به مصالحه نیستند و حتما باید از طریق دادگاه پیگیری شود؟؟
(وکیل خوانده این چنین اذعان می کند )

مشاوره حقوقی ارث
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود باید مالیات پرداخت گردد.

در خصوص ماترک متوفی باید مالیات بر ارث پرداخت شود در صورت اختلاف از طریق دادگاه اقدام کنید

با سلام
برای هرگونه نقل و انتقال اموال مورثی میبایست فرم شماه ۱۹ اداره مالیت اخذ گردد و در صورت عدم حصول توافق لاجرم از طریق طرح دعوی اقدام به تقاضای تقسیم آن نمایید .

با سلام
بای فروش سهم الارث حتما باید میزان ارث خودرا مشخص کنید از طریق انحصار وراثت یا توافق میان وراث وسپس مالیاث برارث مشخص شود وپرداخت شود بعد فروخته شود

با سلام
اولا بایستی عرض شود برای تقسیم ، خرید و فروش ، انتقال یا هر موضع دیگری بایستی ابتداعا اقدام به اخذ گواهی انحصار ورثه نمایید و برای اخذ انحصار وراثت باید دارایی و اموال متوفی مشخص و گواهی پرداخت دارایی و مالیات ماترک را از اداره دارایی اخذ نمایید .
دوما در صورت بروز اختلاف در تقسیم ماترک ، چاره ای جز اقدام قانونی از طریق مراجع قانونی نخواهید داشت

سلام ، احتمالا منظور شما پرونده مالیاتی ملک هست که باید تعیین تکلیف شده باشه ، در مورد مصالحه بین وراث هر زمان این امکان وجود داره