الان باید برای دریافت شناسنامه نوزاد چکار کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۰۶ #21117208

درمورد اینکه خانم مایل به ثبت اسم‌ نوزاد در شناسنامه نیستن سوال پرسیده بودم.
ممنون میشم در این‌مورد هم راهنمایی بفرمایید.

خانوم نوزاد رو در خانه به دنیا اوردن به دلیل وارد نشدن اسم نوزاد در شناسنامشون و اینکه صیغه بارداری همسر من و خانوم رسمی و ثبت شده هست.

الان باید برای دریافت شناسنامه نوزاد چکار کنیم؟

ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
با گواهی ولادت و شناسنامه پدر اقدام به گرفتن شناسنامه برای طفل نمایید

اگر کودک در محلی به غیر از بیمارستان به دنیا آمده باشد باید یک پزشک و یا ماما برای او گواهی تولد صادر کند تا جلوی صدور شناسنامه‌های تکراری یا ادعای دیگران در مورد این نوزادگرفته شود.
یکی از راه‌های دریافت گواهی تولد، امضا و تاییدیه ۳ شاهد است که تولد نوزاد را تایید کنند و والدین به همراه نوزاد و با در دست داشتن این تاییدیه می‌توانند به یک پزشک مراجعه و گواهی تولد را از او دریافت کنند. درصورت به همراه نداشتن گواهی تولد، مراجعه برای دریافت شناسنامه نوزاد کار سختی خواهد بود.

باید ضمن اخذ گواهی ولادت به اداره ثبت احوال مراجعه و با همان شناسنامه پدر برای ایشان شناسنامه بگیرید.

با سلام
دراین خصوص اگه گواهی ولادت دارید به همراه مدارک به ثبت احوال مراجعه کنید جهت صدور شناسنامه نوزاد