عمل دفترخانه ها در رابطه با وصیت،در زمان حیات وبعداز حیات چگونه است ؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۹۶۷ #211

با سلام،یک تحقیق می خوام در مورد این سوالم اگه خوب راهنماییم کنید ممنون می شوم
شخصی با مراجعه به دفترخانه اسنادرسمی کلیه اموال خود را تحت سندرسمی وصیت می نماید، عمل دفترخانه موصی و موصی له در زمان حیات و بعد از حیات را بررسی نمایید،بااستدلال درمستندومستدلل.باتشکر

مشاوره حقوقی ارث
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
وصیت تا یک سوم اموال صحیح است
و مازاد بر ان نیاز به تنفیذ سایر وراث دارد .

تایک سوم نافذاست بیشترمنوط به تنفیذورثه میلاشد

وصیت تا یک سوم اموال صحیح و مازاد بر ان نیاز به تنفیذ سایر وراث دارد .

با سلام وصیت تا یک سوم معتبر است و مازاد بر آن احتیاج به اجازه وراث دارد

وصیت تا یک سوم اموال نافذ است

وصیت بیش از ثلث اموال غیر نافذ است ومنوط به تایید وراث است در غیر اینصورت باطل است

با درود وصیت نسبت به کل اموال باشد تا یک سوم نافذ است و بیش از آن منوط به رضایت سایر وراث است