می توان مبلغ دیه را از صندق بیت مال گرفت؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۱۴ #21098069

پدرم در سال ۹۳ به قتل رسید و قاتل در همان سال از پست نیرو انتظامی دادگاه فرار کرده و پیدا نشده هنوز.می توان مبلغ دیه از صندق بیت مال گرفت؟ مبلغ این دیه چقدر است؟

مشاوره حقوقی دیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید از صندوق تامین خسارت های بدنی دیه را دریافت نمایید .

سلام
اگی مالی از ایشان دارید دیه از محل مال پراخت می شود
اگر مالی ندارد از عاقله می توانید مطالبه نمایید
در اخر اگر مالی پیدا نشود از بیت المال پرداخت میشود

به نظر میرسد از صندوق خسارات بدنی قابل مطالبه باشد ولی میبایستی پرونده شما مطالعه شود تا زوایای مختلف آن بررسی شود

هرگاه در جنایت عمدی، به علت فرار، دسترسی به مرتکب ممکن نباشد با درخواست صاحب حق، دیه جنایت از اموال مرتکب پرداخت می شود و درصورتی که مرتکب مالی نداشته باشد در خصوص قتل عمد، ولی دم می تواند دیه را از عاقله بگیرد و درصورت نبود عاقله یا عدم دسترسی به آنها یا عدم تمکن آنها ، دیه از بیت المال پرداخت می شود

باسلام
درصورت قتل عمدشخص ضامن در پرداخت دیه است موارد پرداخت دیه از بیت المال در مواردی است که قاتل شناسایی نگردد

با سلام
می تواند دیه را از صندوق تامین خسارت های بدنی دریافت کنید
باید بررسی گردد رای قطعی صادره مربوط به چه سالی است