میتونم از طریق دادگاه مانع تحصیلش بشم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۸۳ #21062098

با سلام ببخشید همسر بنده چهار سال از بنده مهریه و نفقه میگیره و در دوران عقد هستیم و باکره هست و طبیعتا حق حبس داره و حالا کنکور داده برای دانشگاه میخادثبت نام کنه راهنمایی بفرمایید بنده میتونم از تحصیل ایشون ممانعت کنم؟تو عقد نامه توافقی در مورد تحصیل وجود نداره ..حالا با توجه به حق حبس داره و چهار سال از بنده نفقه و سکه گرفته و من هم پرداخت کردم میتونم از طریق دادگاه مانع تحصیلش بشم ؟دانشگاه رفتن و ثبت نام نیاز به امضای بنده داره؟
ممنون میشم توضیح کامل بدید

مشاوره حقوقی خانواده
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نمی توان مانع تحصیل ایشان شد مگر آنکه ثابت شودتحصیل ایشان خلاف مصلحت زندگی است

با درود نمبتوان مانع اشتغال و تحصیل شد مگر تحت شرایطی خاص

سلام وقت بخیر
خیر منعی در مورد اشتغال زوجه وجود ندارد.

با سلام خیر زوجه حق اشتغال دارد مگر اینکه در داد و خلاف آن را اثبات نماید

سلام وقت بخیر خیر نمیتوانید مانع شوید

درود
خیر امکان پذیر نیست.

با سلام خیر نمی‌توانید مگر اینکه بتوانید ثابت نمایید تحصیل ایشان به صلاح زندگیتان نمی باسد