میخواستم بدونم موارد از مصادیق فریب در ازدواج حساب میشه یا نه؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۵۵۴ #21056732

با عرض سلام. بنده حدودا سه ماه هست که عقد کردم، بعد عقد متوجه تغییرات رفتار همسرم شدم، کلا اخلاقش خیلی باهام بد تر شد، از من دوری می‌کنه همیشه، همین طور چند بار هم به پوشش و آرایشش اعتراض کردم تا نهایتا گفت صورت خودمه اختیارش رو دارم به تو هم ربطی ندارد. در زمان خواستگاری طبق توافق کلامیمون قرار بود که آرایش نکنه گفتن که دختر سنگین و خوبی هست و بعد عقد فهمیدم داخل خونه جلوی داداشش و برادر زاده نوجوانش با لباس زیر میگرده. تازه بهم گفت که یکی دو بار هم سیگار کشیده. حتی یه بار هم حراست دانشگاشون گرفته بوده بهشو، که بخشیده و جایی ثبت نشده. بهم گفت دختر بسازی هست بعدا گفتش که تو حال زندگی می‌کنه و مادیات براش مهمه. بعد عقد گفت که با یه پسر تو تلگرام چت می‌کرده به مدت پنج سال و بهش گفتم که ارتباطشو قطع کنه که خیلی گارد گرفت و منم جلوش واستادم تا قبول کرد ولی بعد نامزدیمون باز یه بار برای تبریک تولد بهم پیام دادن طبق گفته خودش. این که مراقبت های پوستی می‌ره و لیزر هم بعد نامزدیمون بهم گفت.

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، موارد مذکوره از باب فسخ نکاح و تدلیس در ازدواج نیستند.

هیچکدام از مواردی نیستند که سبب فسخ نکاح شوند

سلام از موضوعات فسخ نکاح تلقی نمی شود.

مواردی که فرمایش کردید هیچکدام از مواردی نیستند که سبب فسخ نکاح شوند

هیچکدام از موارد ذکر شده فریب در ازدواج محسوب نمی گرددپیشنهاد می گردد از مشاور خانواده جهت حل مسائل کمک بگیرید ودر صورت عدم نتیجه بصورت توافقی جهت جدایی اقدام نماییدو یا در صورت اقدام یک طرفه با پرداخت حقوق مالی زوجه و تعیین تکلیف آن امکان طلاق می باشد.

این فریب درازدواج نیست

سلام مطالب گفته شده از مصادیق فریب نیست