آیا گردش مالی بالا موجب رد اعسار است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۴۷۹ #21048528

من یک حساب بانک ملت داشتم گردش مالی 250 میلیون تومان در یک سال داشته الان موجودی نداره و من حساب بستم آیا میتوانم اسمی از این حساب نیارم در اعسار خانمم قبلا این حساب از طریق ثبت بلوک کرده بوده ممکن از دادگاه بخواد گردش حساب بسته شده بگیره؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می تواند موجب رد اعسار شود.

سلام دادگاه مکلف است است از بانک در خصوص همه حساب های شما و موجودی آن از زمان یک سال قبل از طرح اعسار استعلام کند . این گردش مالی در رد اعسار یا در صورت پذیرش آن در تعیین میزان پیش قسط و اقساط تأثیر مستقیم دارد .

با درود فراوان
مشکلی ندارد