چک ضمانت بابت تخلیه مغازه چگونه باید تنظیم گردد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱,۳۶۴ #21018

سلام
من مغازهای میخوام اجاره کنم صاحب ملک میگه یک فقره چک به اندازه ارزش مغازه مبلغ ١ میلیارد بابت چک تخله بنویسم و بهش بدم . و اینکه میگه اجاره رسمی هم نمیده کد رهگیری بگیره، میگه به صورت دستی نوشته بشه قرار داد. من خیلی شک کردم
میخوام بدونم من باید چه کاری انجام بدم ؟ آیا دادن چک تخله به ارزش کل مغازه صحیح هست یا نه ؟ مبلغ ٤٠ ملیون هم بابت پول پیش مغازه میخوام بدم بهش، اگه بخوام چک بابت تخلیه بدم متن چک باید چی بنویسم؟، با تشکر

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مشکلی در خصوص چک تخلیه نخواهد داشت و به دلیل تضمین تخلیه بعد از پایان قرارداد موجر میتواند از شما چک تخلیه مطالبه نماید لذا در روی چک حتما بابت تخلیه ی و چک تخلیه ذکر گردد تا مشکلی برای شما بوجود نیاید.

موید باشید