آیا صلح نامه دستنویس که یکبار در دادگاه تقسیم ترکه کارشناسی شده دوباره کارشناسی میشود؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۶۱ #21012928

با سلام وعرض ادب خدمت تمامی وکلای عزیز وگرامی سوال حقوقی دارم که ممنون میشوم جواب سوالم را بدهید مادر من ۶سال پیش کل ماترکش را که ۳ دانگ یک ملک بود ،بصورت یک صلح نامه دستی به بنده انتقال داد و پس از فوتش وراث به دادگاه درخواست تقسیم ترکه دادند ومن هم به دادگاه تقسیم ترکه صلح نامه دستنویس را ارائه دادم ودادگاه صلح نامه را کارشناسی کرد وبا آوردن شاهد و مطلع از طرف من ومدارک دیگر دادگاه رای را صادر واصالت وصحت صلح نامه را تایید کرد و در رای صادر ه از دادگاه ورثه این موضوع را تایید کردن وقبول داشتند که اثر انگشت زیر صلح نامه متعلق به مادر مرحومم میباشد وهمچنین دادگاه در رای خود نوشته که دیگر ماترکی نمانده که بحث تقسیم آن مطرح شود ومن برای انتقال سندرسمی بنام خودم به اداره ثبت اسناد رفتم که به من گفتن باید دوباره یک دادخواست تنفیذ صلح نامه والزام به تنظیم سند رسمی بطرفیت وراث وخواندگان را به دادگاه بدهم که من همچنین کاری را انجام دادم ودادخواست من به همان شعبه صادر کننده رای تقسیم ترکه رفته واکنون سوال من این است آیا به نظر شما وکلای گرامی شعبه محترم برای تنفیذ همان صلح نامه والزام وراث به تنظیم سند رسمی ملک برای بار دوم صلح نامه را کارشناسی میکند یا به همان کارشناسی قبلی استناد میکند، با وجود اینکه وراث وخواندگان این مطلب را دردادگاه تایید کردن که اثر انگشت زیر صلح نامه متعلق به مادر مرحومم میباشد والان صلح نامه جزو اسناد رسمی محسوب میشود .وکلای گرامی وعزیز ممنون میشوم جواب مرا بدهید با تشکر وآرزوی بهترینها برای شما سروران وملت عزیز ایران .

مشاوره حقوقی صلح
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید به پرونده قبلی خود استناد نمایید

سلام
به پرونده قبلی استنادنمایید.

به همان کارشناسی در پرونده قبلی استناد کنید.

شما به همان پرونده مطروحه در گذشته استناد نمایید

درود به پرونده قبلی و نظر کارشناسی استناد نمایید

بادرودوسلام به پرونده قبلی استنادنمایید.

با احترام به پرونده قبلی و نظر کارشناسی استناد نمایید