آبا درشرط نصف اموال در طلاق از سوی زوج نباید بدهی را از دارائیها کسر کرد ؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۹۴۳ #210

من می خواهم از همسرم جدا شوم درخواست طلاق داده ام در دادگاه ها بدوی و تجدید نظر و حتی دیوان عالی میزان اموال من را نصف و برای حقوقات همسرم در نظر گرفته اند در حالی که اموال بنده یک خانه مسکونی است که در رهن بانک است و من بدهی ام بیش از مقدار ارزش ملک مذکور است و من از این حکم ها در تعجبم .مگر بدهی و وام دارایی قابل تنصیف است لطفا جواب را سریع بدهید . ممنون

مشاوره حقوقی طلاق
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دادخواست اعسار بدهید ...حقوق زوجه باید به هرحال پرداخت شود

با سلام دادخواست اعسار دهید حقوق زوجه رابایدبپردازید

دادخواست اعسار ارائه بدهید.

حقوق زوجه رابایدبپردازددرموردبدهی اعساربزند

با سلام دادخواست اعسار دهید

درود
دادخواست اعسار بدید

سلام، با توجه به‌ سوال مطروحه،بنظرم:اگر رای قطعی شده باشد برای ثبت طلاق میتوانید تقاضای اعسار وتقسیط بخواهید. یا اگر دوست داشته باشید کلا از پرداخت این مبلغ خلاص شوید و آنرا پرداخت نکنید میتوانید در مهلت قانونی اعتبار رای گواهی عدم امکان سازش که ۳ ماه پس از قطعیت است از این رای استفاده نکنید که با انقضای این مدت رای فاقد اعتبار می‌شود. چون پرداخت حقوق مالی زوجه در قبال ثبت طلاق است نه خود رای گواهی عدم امکان سازش، نهایتا خودتان باید تصمیم بگیرید اگر می‌خواهید از رای در مهلت مقرر استفاده وطلاق را ثبت کنید باید حقوق مالی زوجه را نقدا یا بنحو اقساط در صورت پذیرش دادگاه بپردازید.