آزار جنسی و روحی بر کودک رو بعد از سالها چطور پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۳۲ #20985264

دختر من ۲۱ سالشه الان از ببماری افسردگی و روحی رنج میبره به طوری که غش میکنه و تیک میزنه و از ۶ سالگی بشدت عصبی و گوشه گیر بود الان که پیش مشاور رفت متوجه شدیم پسر خاله اش که ۸ سال از اون بزرگتر است از اون استفاده جنسی بصورت لخت کردن و مالیدن استفاده کرده تا ۱۱ سالگی و اون رو مجبور کرده سه نفر دیگه از پسرهای فامیل هم که اونها هم بزرگتر بودن استفاده کنن الان به خاطر حال بدش میخوام شکایت کنم به نتیجه میرسم یا نه

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام امکان اثبات این امر بسیار دشوار میباشد مگر متهمین اقرار نمایند‌.

با سلام و احترام

برای اثبات چنین موضوعی نیاز به ادله شرعی و قانونی دارید. در صورت وجود ادله می توانید شکایت کنید در غیر اینصورت بی نتیجه می ماند.

با سلام امکان اثبات آن بسیار ضعیف است .

با درود با گذشت مدت طولانی دشوار است

درود
در صورت عدم اقرار متهمین با توجه به نبود دلیل و مدرک و مضی زمان طولانی اثبات جرم بسیار دشوار است .

با درود احتمال زیاد موفق نخواهید شد که اثبات نمایید. و رهی سخت در پیش است، لیکن، تصمیم با شماست.

در صورتی که متهمین به کاری که کرده اند اعتراف کنند بله میتوانید. بهتر است ایشان را به جلسات روانشناسی ببرید تا این اتفاق ناگوار را فراموش کنند.و بهبودی حاصل شود.