بعد از چند روز از شکایت شاکی به من اطلاع داده میشود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۶۰ #20985145

سلام
خسته نباشید
اگر از بنده به جرم مزاحمت تلفنی شکایت شده باشد، احضاریه بعد چند روز به من ابلاغ میشود، تقریبا ۲۲.۲۳ روز پیش قرار بوده فرد ازم شکایت کنه؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید در مراجع قضایی امکان پیش بینی زمان وجود ندراد .

با سلام
در امور کیفری معمولا پس از شکایت شاکی و ارجاع پرونده به شعب دادسرا جهت تحقیق و ارائه دلیل توسط شاکی و در صورت وارد بودن شکایت ، شما به نزد مرجع قضایی توسط احضاریه دعوت میشوید
بستگی به سرعت شاکی در ارائه دلایل مثبته دارد

احتمالا شکایتی از شما نشده در غیر این صورت حداکثر ظرف ۵ الی ده روز باید احضارنامه واصل شود.

با سلام ووقت بخیر
مدت زمان ابلاغ به شما مشخص نیست . ابتدا باید تحقیقات مقدماتی دردادسرا صورت گیرد و درصورت اعلام آدرس و مشخصات دقیق از شما طبق روند پیگیری شعبه مورد نظر به شما ابلاغ میشود و درصورت نداشتن آدرس از شما هم مجهوالمکان درنظر گرفته میشود و ممکن هست اصلا احضاریه ای به شما ابلاغ نشود .

این بستگی به روند تحقیقات اولیه دارد و ممکن است تا یکماه زمان ببرد

با سلام
درصورت شکایت و انجام تحقیقات به شما احضاریه فرستاده میشود

درصورت شکایت دراولین فرصت به شماابلاع می گردد