ایا دادگستری ضبط صدا و گرفتن فیلم از متهم رو قبول میکنه؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۵۶۲ #20977512

سلام.
از سال ۹۷ تا سال ۹۹ و حتی تا به امروز پسر همسایه کوچه ما بچه ها رو دور خودش جمع میکنه و با توپ نیز چندین بار به گاراژ و درب خونه ما کوبونده و در کوچه وقتی توپ بازی میکنه خیلی سر و صدا راه میندازه و مزاحمت ایجاد میکنه و ما رو به شدت کلافه و ازار و اذیت میکنه وقتی تذکر میدم بهم فحش پدر و مادر میده و در کوچه با صدای بلند اربده میکشه و چندین بار هم ترقه جلوی درب خونه ما انداخته و میگه خوب کاری میکنم و وقتی به پدرش گوشزد میکنیم میگه بچه ۱۲ساله است خوب کاری میکنه و باید این کار رو بکنه متاسفانه همسایه ها هم میگن شهادتی بر علیه اش بدیم ۳ سال ازگار تو کوچه با توپ بازی کردن با سر و صداهای وحشتناک با ما هم تذکر میدیم ولی به دلیل حرمت همسایه بودن وهمسایگی نمیخوایم شکایت و یا ترقه منفجر کردن ازار و اذیتمون داده به دلیل فحاشی و مزاحمت و اهانت و ازار و اذیت از پسر همسایه و حتی از خود پدرش شکایت کیفری کردم خواهشا کمکم کنید ایا بنده از طریق دادگستری میتونم پدر و پسرش رو مجبور به مجازات در دادگستری کنم که دیگه در کوچه توپ بازی نکند و با سر و صدای زیاد مزاحممون نشه و ترقه نندازه جلوی درب منزلم؟چون واقعا به خدا قسم کلافه مون کرده.مدارک و مستنداتم فقط ۱ نفر شاهد از همسایه ها و گزارش پلیس ۱۱۰ و تعهد کتبی که در کاغذ قبلا از پسر و پدرش امضا و اثر انگشت گرفته بودم که این اعمال رو مرتکب نشه که بعد دادن تعهد کتبی به تعهداتش عمل نکرد و ضبط صدای پدر در موبایلم که بهم فحش داده بود و ضبط و گرفتن فیلم از پدر و مادر پسر همسایه که اومده بودن جلوی درب منزل ما و با سر و صدای زیاد من رو تهدید میکردند. ایا دادگستری چنین مدارک و مستنداتی رو از من قبول میکنه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام صدای ضبط شده اماره می باشد نه دلیل.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید ایجاد مزاحمت و توهین و فحاشی شکواییه خود را تنظیم نمایید ...

درود بر شما
امکان شکایت به اتهام ایجاد مزاحمت و توهین و فحاشی را از طریق دفاتر خدمات قضایی دارید .

صدای ضبط شده اماره ای جهت علم قاضی می توانید به دلایل و مدارک دیگر استناد کنید

صدای ضبط شده اماره است، می‌توانید به تمام دلایل و شواهد موجود استناد نمایید

با درود..
در اینخصوص با تنظیم استشهادیه محلی و به اسـتناد شهادت شهود می توانید شکایتی تحت عناوین ایجاد مزاحمت، توهین و تهـدید و فحاشی تنظیم و از دفاتر خدمات قضایی جهت رسـیدگی در دادسـرای محل ثبت و ارسال نمایید..

سلام فیلم ها و صوت ها اماره ارتکاب جرم هستند