از چه طریقی میتونم این مورد رو برای دادگاه محرز و اثبات کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۰۲ #20949404

سلام و خسته نباشید بنده خوانده پرونده مطالبه وجه به استناد یک فقره فاکتور شده ام و این در حالیست که فاکتورصادر شده یعنی شخصی که فاکتور را تحت نام وعنوان فروشگاه خود و نام ونام خانوادگی خود به عنوان فروشنده جهت خرید و فروش اجناس خود چاپ وصادر کرده است به نام شخصی بنام----------- است،در حالیکه خواهان پرونده م------- یکتا است, با این حال پرونده به مرحله اجراییه رسیده باین دلیل که بنده بدلیل فوت پدرم شرایط حضوردر جلسات دادگاه رونداشتم. اما یک جلسه که تونستم به شعبه مربوطه مراجعه کنم با توضیح دادن این مطالب به قاضی اعلام کردند که ارتباطی نداره!!!!!؟!!!! الان با این گفته جناب قاضی مگه میشه فاکتور رو به شخصی دیگر انتقال داد؟ وحتی اگر هم امکانش باشه در فاکتور هیچ متن و نوشته ای مبنی بر انتقال اون وجودنداره
با این شرایط ازتون خواهش میکنم راهنماییم کنید که:

چه دادخواستی یا شکایتی رو انجام بدم؟
و آیا درصورت محرز شدن موضوع فاکتور برای دادگاه امکان رد دعوی وجود داره ؟خیلی از لطفتون ممنونم

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود متاسفانه سوال ابهام دارد اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است

با سلام نیاز به رویت مدارک و دادنامه

موضوع نیاز به بررسی بیشتری دارد

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است