استفاده از کد شارژ فیشینگ جرم محسوب میشه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۲۵ #20947509

با سلام
بنده امروز تماسی از پلیس فتا گرفتم که داخل اون گفتن کد شارژی رو زدم از طریق تلگرام که پولش فیشینگ بوده و باید برای پیگیری به کلانتری برم
زدن کد شارژ هم مال چند وقت پیش بوده حالا اون کانالی که کد شارژ رو قرار داده فیلتر شده و من حتی روحم هم خبر نداشته اون پول فیشینگ بوده و بی خبر از همه چیز طمع کردم و از اون استفاده کردم
حالا من مجرم شناخته میشم یا خیر؟ از من تعهد میگیرن یا اتفاق دیگه ای میفته؟ (کد شارژ هم تقریبا در حد ۵۰ هزار تومان بوده)

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مراجعه حضوری نمایید و دفاعیات خود را بیان نمایید

سلام
شما با حضور در پلیس فتا و ارائه دفاعیات به نظر برائت اخذ می نمایید

سلام وقت بخیر
میبایست حضور یافته و ضمن ارائه ی ادله از خود دفاع نمایید.

بهتر است در موعد مقرر حاضر شوید و مدارکی که دلالت بر عدم اطلاع شما از فیشینگ باشد ارائه کنید.

باسلام در صورتی که جرم اثبات شود مجازات آن رجم میباشد

مراجعه نمایید و اظهارات خود را مطرح کنید

بایستی بتوانید عدم اطلاع خویش را ثابت کنید