آپارتمان بر خلاف قولنامه فاقد پارکینگ و انباری است، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۴۸ #20944626

در ۱۳۹۴/۰۵/۱۲ به یک نفر ۳۳ میلیون تومان بدهکار بودم و یک زمین ۱۰۰متری داشتم که مجبور شدم برای پرداخت بدهی مربوطه آن را به فروش برسانم، بنگاهی که قرار بود ملک را برایم بفروش برساند چند روز بعد با من تماس گرفت و گفت یک آپارتمان بدون وام دارم که می توانم آن را با تو معاوضه کنم و هم بدهی ات را بپردازی و هم این واحد آپارتمانی را صاحب شوی. در همان روز خودش قولنامه بنگاه را تنظیم کرد و معاوضه انجام و همان لحظه سند عادی زمین را از من گرفت و قرار شد بدهی را به طرف من بپردازد و آپارتمان را هم برای من اجاره بدهد که از آن زمان تاکنون یعنی در تاریخ ۱۳۹۸/۰۸/۱۸ یک عدد کلید درب ورودی واحد را تحویل من داده و اکنون مشخص شده برخلاف آنچه در قولنامه آورده است، واحد پارکینگ و انباری ندارد، امتیاز گاز ندارد، و در قولنامه نوشته است که هرگونه بدهی به شهرداری و سایر ادارات و ارگانهای دولتی برعهده ایشان است، که اکنون مشخص شده این واحد اضافه بر مجوز شهرداری و پروانه ساخته شده است.
اکنون من چند سئوال دارم:
ایشان که خود صاحب بنگاه بوده و خودش قولنامه را نوشته و مهر و امضاء کرده می گوید نمی دانستم پارکینگ و انباری ندارد، آیا این ادعا قابل قبول است.
ایشان در همان لحظه ی امضای قولنامه سند و زمین مربوطه را از من تحویل گرفت و یک هفته بعد زمین را فروخت ولی بعداز حدود ۴ سال و ۳ ماه هنوز آپارتمان را بصورت کامل تحویل اینجانب مطابق با قولنامه نداده است.
قیمت آپارتمان در سال ۱۳۹۴ حداکثر ۵۰ میلیون بوده که برای من ۸۰ میلیون حساب کرده است.
بعد از ۴ سال که قرار بود شیشه پنجره ها و درب ورودی آپارتمان را که شکسته و درب حمام را که ندارد جا بگذارد اما هنوز به همان حال مانده و تمام در و دیوار داخل آپارتمان را خاک و شغال فرا گرفته است.
اصلا چون با صاحب اصلی واحد در معامله مشکل داشتند، واحد در اختیار ایشان نبوده و در زمانی که به من فروخته اصلا در اختیار ایشان نبوده و حدود یک ماه پیش بعداز رفع اختلاف با صاحب قبلی آپارتمان آن را تحویل گرفته اند.
اکنون هم بابت نواقصات اصلا پاسخگو نیست.
لطفا بفرمایید من چه اقدامی انجام دهم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. تمام مطالب شما نشان دهنده این هست که شما اگر مبایعه نامه دارید و این مطالبی که گفتید تخلف کرده با استناد به همان قولنامه میتوانید شکایت نمایید