با صدور حکم تمکین؛ نفقه به من تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۸۷ #20936865

با سلام و خسته نباشید خدمت شما.
من در دادگاه محکوم به تمکین شدم و در دوران تجدید نظر به شوهرم اظهارنامه دادم که مقدمات برگشت من را فراهم کن و کلید تحویل بده و..اما شوهرم جوابی نداد فقط یه تماس گرفت و گفت چرا نیومدی خونه الان یک ماهی میگذره من باید چیکار کنم نیاز هست که من کاری انجام بدم؟ برای نفقم به مشکل نخورم چون من هنوز خونه پدرمم و ایشون رای و نذاشتن اجرا هنوز اصلا نیاز هست ایشون رای بذارن اجرا؟من میترسم واسه نفقم مشکلی پیش بیاد تورو خدا جواب بدید

مشاوره حقوقی نفقه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام جهت زندگی به خانه معرفی شده مراجعه نمایید و درصورت ممانعت ایشان پلیس خبر کرده و صورتجلسه نمایید

طبق حکم تمکین شما باید آمادگی خود را اعلام کنید یابا مراجعه به کلانتری یا دفتر خدمات قضایی یا ارسال اظهارنامه

با سلام
با عدم تمکین از سوی شما ، شما مستحق نفقه نخواهید بود
اگر تمایل به بازگشت دارید میتوانید بصورت حضوری به درب منزل زندگی مشترکتان بروید و اگر قفل درب عوض شده باشد یا شوهرتان اذن ورود به منزل ندهد با ۱۱۰ تماس و صورتجلسه نمایید

اظهارنامه کا دادید بصورت رسمی این اقدام را انجام دادید میتوانید با استشهاد محلی یا چند شهود

با سلام با توجه به اینکه در مرحله تجدید نظر اعلام امادگی از طریق اظهارنامه کردین قرائنی مثبت دال بر تمکین شما محسوب میشود
کما اینکه نگران نباشید چون هنوز به اجرا گذاشته نشده است فرصت دارین حضرتعالی و نفقه تعلق میگیرد مگر اینکه بعد اجراییه و ابلاغ ان به شما اثبات شود تمکین نمیکنین و مامور دولت صورت جلسه کند و زوج حکم عدم تمکین بگیرد

با سلام..
با بازگشت به منزل مشترک و عنداللزوم با در دست داشتن اظهارنامه ارسالی تمکین و اعلام به کلانتری محل مبنی بر تنظیم صورتجلسهای دال بر تمکین شما می توانید اقدام نمائید..
مصاف بر اینکه.. نگـران نباشید تا زمانی که حکم قطعی عدم تمکین شما از دادگاه صادر نشده باشد، زوج مکلف به پرداخت نفقه بشما می باشد..
موفق باشید..

باسلام کاربر عزیز چون اقدامی بایستهبوسیله اظهارنامه مبنی بر تمکین از همسر خود نموده اید مدرکی محکمه پسند درجهت مطالبه ی نفقه میباشد.