آیا راهی هست دادگاه یا شورای حل اختلاف ایشون رو مجبور به پرداخت اقساط آینده شون کنه یا من رو از ضمانت ایشان خارج کنه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۲ #20930313

ضمن عرض ادب و احترام خدمت وکلای عزیز و سایت خوب شما. بنده کارمند دولتم و ضامن وام بانکی شخصی هستم اما پرداخت نمیکنه. منم برای جلوگیری از مسدود شدن حقوقم توسط بانک هر چندوقت یبار مجبورم خودم پرداخت کنم و مبالغ رو از شورای حل اختلاف پیگیر بشم. طرف مقابل هم بسختی و بعد از اذیت فراوان بالاخره پول رو بهم برمیگردونه اما دوباره‌ اقساط عقب میفته و همون پول رو بازم باید بدم قسط ایشون و بازم شکایت پس گرفتن پولم. مدتیه من کارم شده پرداخت قسط ایشان و شکایت مجدد...
میخواستم ببینم باتوجه به تعدد شکایتها آیا راهی هست دادگاه یا شورای حل اختلاف ایشون رو مجبور به پرداخت اقساط آینده شون کنه یا من رو از ضمانت ایشان خارج کنه؟ چون وام مسکن ده ساله هست و هنوز هشت سالش مونده
واقعا دیگه کلافه شدم از بس دنبال کار ایشان بودم. باتشکر

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام خیر متاسفانه راهی نیست مگرضامن دیگری معرفی و بانک قبول نمایید

سلام خیر تا زمانی که از بابت ضمانت صورت گرفته مبلغی را پرداخت ننمایید نمیتوان ایشان را محکوم و یا ملزم نمود

سلام
متاسفانه راهی نیست که از قید ضمانت خارج گردید

درود بر شما.سرور گرامی با توجه به این که شما ضامن میباشید و ضامن هم متعهد است چنانچه اقساط در موعد مقرر توسط وام گیرنده پرداخت نشد پرداخت نماید لذا تنها راه پرداخت و مطالبه ان توسط شما میباشد .

با سلام شما ضامن شده اید و در مقابل بانک مسئول هستید و در صورتی که طرف مقابل شما نپردازد شما می بایست اقساط را پرداخت و بعد به طرفیت ایشان درخواست مطالبه وجه دهید