بنده به هیچ عنوان از امنیت جانی برخوردار نیستیم، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۸۲ #20922779

با سلام و درود خدمت همه وکلای عزیز خوب سایت بنیاد وکلا

ما در یک ساختمانی زندگی میکنیم که ۶ واحد هست، ۲ واحد در پایین پله های حیاط هست ( به قول معروف زیر زمین ) ، و ۴ واحد دیگر آن در ساختمان هست ، ما در طبقه چهارم ساختمان زندگی میکنیم و همسایه معتاد و روانی که با او در ساختمان زندگی میکنیم در طبقه اول ساختمان هست ، مدتها هست که با این همسایه معتاد درگیر هستیم ، وقتی از راه پله ها که به پایین میریم ، ما را میبینه شروع میکنه به فحاشی کردن و حرکات ناموزون از خودش در میاره ، به هیچ عنوان تعادل روحی نداره
متاسفانه دو بار تا الآن با من درگیر شده و بار اول از او شکایت کردم ، که متاسفانه شکایت اولم به دلیل نداشتن شاهد بی نتیجه ماند ، چون از دو واحد زیرزمین ، یک واحد که مستاجر هست که اصلا در داخل ساختمان عبور و مرور ندارد ، و واحد دیگر برادر همین آقای معتاد هست ، از واحدهای داخل ساختمان هم که طبقه اول خودش میشینه ، طبقه دوم برای زن عموش هست که در خارج زندگی میکنه و در ایران نیستن در خونشون هم همیشه قفل هست ، طبقه سوم هم خواهر همین آقای معتاد به همراه اون یکی برادرش زندگی میکنه ، طبقه چهارم هم که ما هستیم ! یعنی تو این ساختمان غریبه فقط ما هستیم و در صورت هرگونه مشکل و درگیری اینها هیچ موقع نمیان بر علیه برادرشون بشن و به نفع ما شاهد باشن !!!
همسایه های ساختمان دیگه هم میدونن که این مشکل داره ولی اونا هم میگن ما کاری نمیکنیم همینطور که با شما همسایه هستیم با اونا هم همسایه هستیم خودشون را دخالت نمیدن نیروی انتظامی هم که فقط میاد مثل همیشه یه قبض مینویسه میره . بنده به هیچ عنوان نه خودم و نه خانوادم از امنیت جانی برخوردار نیستیم متاسفانه همین هفته دوشنبه ۲۲ مهر ماه ایشان دوباره با من در راه پله های پاگرد منزل خودم درگیر شد که اینبار منجر به ضرب و شتم بنده و همچنین جراحت در دست سمت راستم شد ، به پلیس تماس گرفتم و اطلاع دادم و طبق معمول پلیس اومد و ماجرا را نوشت و دوباره یه قبض داد با من صحبت کرد و گفت شاهد نداری شکایتت به هیج جا نمیرسه !! و متاسفانه هنوز اقدام به شکایت دوم به ودلیل حرفی که پلیس بهم زد نکردم متاسفانه برادر و خواهراش هم که تو این ساختمان ما زندگی میکنند حاضر نیستند ببرنش کمپ ترکش بدن به هیچ عنوان همکاری نمیکنن .
از شما وکلای عزیز خواهش میکنم بهترین راهنمایی را به بنده دهید ، بسیار بسیار سپاسگزارم .

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت گرد به دفاتر خدمات قضای مراجعه کرده و شکواییه تنظیم نمایید و اگر مورد ضرب و شتم قرار گرفته اید به پزشکی قانونی مراجعه نمایید و نامه پزشکی قانونی را پیوست شکواییه خود قرار دهید .

سلام
با ادله ای که بیان نمودید امکان پیگیری این موضوع وجود نخواهد داشت تنها می توانید در خصوص ضرب و جرح و آسیبی که به شما وارد نموده اند مطالبه دیه نمایید

سلام، ببینید شما اگر در درگیری مجروح شده اید شکایت کنید به پزشکی قانونی بروید خود نظریه پزشک قانونی و تحقیقات پلیس میتونه با سوگند از جانب شما ادله اثبات باشه ضمن اینکه خانواده خودت میتونن گواه شما بشن میتونید فیلم برداری کنید حین فحاشی و تهدید طوری که قاضی رو مجاب کنید برایشان قرار مجرمیت صادر کنن بعد قطعا ایشان تنبیه خواهد شد

سلام
دوست عزیز متاسفانه شرایط شما به نحوی است که امکان اثبات ماجرا را ندارید و در این صورت هیچ گاه به نتیجه نخواهید مگر انکه مثلا از دوستی اشنایی تقاضا نمایید که در خصوص موارد مشابه بلافاصله حاضر شده و ادای شهادت نماید
در غیر اینصورت پیشنهاد میکنم با توجه به اینکه بیشتر سکنه ساختمان خویشان طرف دعوا می باشند به نظر بهتر است اقدام به نقل و انتقال نمایید

با سلام با توجه به اینکه اعلام کرده اید که بصورت فیزیکی درگیر شده اید در دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه طرح شکایت نموده و به عنوان دلیل گواهی پزشکی قانونی و شهادت اعضای خانواده خودتان را ارائه دهید
موفق باشید

شما میتوانید به عنوان ازار و اذیت و مزاحمت از ایشون شکایتتونو به دادسرا ببرید و شکواییه تقدیم دادگاه کنید و بعد از مراحل تحقیق از سوی بازپرس و قرار مجرمیت از سوی دادسرا و ارجاع پرونده به دادگاه روند قضایی طی میشود هر چند دادگاه به دلایل محکمه پسند توجه میکند موارد ذکر شده در حد اماره هست و نیاز به دلایل قوی تری هست