اگر زن و مرد هیچکدام درخواست طلاق ندهند، هیچ وقت صیغه جاری نخواهد شد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۶۶ #20920330

سلام
اگه زن درخواست طلاق ندهد مرد هم درخواست طلاق ندهد فقط زن حق و حقوق خود را بگیرد (من جمله مهریه نفقه ) مرد الزام به تمکین نکند یا درخواست بدهد و رد شود صیغه هیچ وقت جاری نمیشود؟
مادام العمر در زوجیت باقی میمانند؟
با آنکه از همه جدا باشند و سازش نداشته باشند؟

مشاوره حقوقی طلاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله تا زمانی که صیغه طلاق جاری نشود همچنان زن و شوهر میباشند .

با سلام موارد یاد شده موجب جاری شدن صیغه طلاق نمیشود و زوجیت باقی خواهد ماند و لو اینک ه از هم جدا زندگی کنند و برای طلاق باید دادخواست داده شود.

مادام العمر در زوجیت باقی می مانند

با سلام
تا زمانیکه رابطه زوجیت تداوم داشته باشد هرچند سازش با هم نداشته باشیددر زوجیت هم قرار خواهید داشت وتنها عملی که این رابطه را قطع مینماید درخواست طلاق واجرای صیغه طلاق در دفترخانه خواهد بود ولاغیر

طلاق منوط به درخواست زوج یا زوجه یا طرفین به دادگاه و صدور حکم یا گواهی عدم سازش و ارائه حکم مذکور به دفاتر طلاق جهت اجرای صیغه طلاق است. تا زمان اجرای صیغه طلاق در زوجیت باقی میمانند.عدم تمکین یا عدم زندگی مشترک تاثیری بر رابطه زوجیت ندارد