اگر دختر بالغ، مادر خود را برای ادامه زندگی انتخاب کند، آیا همچنان پدر میتواند دختر را بدست بیاورد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۵۷ #20895511

سلام. در رابطه با فرزند دختری که به سن تکلیف رسیده و انتخابش زندگی کردن با مادر خود هست، آیا پدر میتواند برای عدم صلاحیت مادر اقدام نماید و فرزند را مال خود کند؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر زیرا از شمول حضانت خارج است و خودش تصمیم می گیرد که با چه کسی زندگی نماید .

خیر با توجه به سن قانونی دختر حق انتخاب زندگی با مادر یا پدر با وی خواهد بود

بعد ازرسیدن ب سن بلوغ انتخاب با فرزند هست ک پدر یا مادر را برای ادامه زندگی انتخاب کند

پس از رسیدن به بلوغ دعوای حضانت منتفی است و فرزند دختر حق مطالبه نفقه از پدر را دارد.و این حق حتی در صورت زندگی مستقل تا زمانی که مجرد است برای وی محفوظ است🌻

درود بر شما، بعد از بلوغ فرزندان مساله‌ی حضانت منتفی است و در صورت دادخواست، دادگاه آنرا رد خواهد کرد، لکن ولایت پدر قابل اسقاط نخواهد بود.

حضانت پس از بلوغ منتفی است.
شما اگر رشید و بالغ هستید، هر کجا که صلاح بدانید میتوانید اقامت گزینید و کسی نمی‌تواند مدعی شما شود.

حضانت در مورد افراد بالغ منتفی است