آیا باید دادخواست تصرف عدوانی ارائه شود یا شکوائیه تصرف عدوانی؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۴۱۹ #20827602

با سلام
زمینی دارم محصور که سال ۹۵ به بنده ارث رسیده است که سند رسمی ثبتی دارد و آن را به نام خودم کردم، استعلام ثبتی آن را هم از دفترخانه اسناد رسمی گرفتم که مشکلی برای معامله ندارم, سند نیز از سال ۹۵ در شهرداری نیز ثبت الکترونیکی شده است،اما برای این زمین جدیدا (انتهای سال ۹۷) یک فردی آمده و ادعای مالکیت آن را کرده است، همچنین آمده و دیوار زمین را خراب و مجددا خودش دیوارکشی کرده است، تاکنون هیچ مدرکی هم ارائه نداده و با ریختن قراضه آهن آلات در زمین میگوید زمین در تصرف من است و شما اگر مالک هستید بروید شکایت کنید، چند بار تامین دلیل برای تصرف زمین توسط خودم را نیز داده ام و نظریه کارشناس رسمی دادگستری رو هم بر اینکه زمین در تصرف من است را دارم.
هیچ شکایت یا سندی هم برای ادعای مالکیتش تاکنون ارائه نداده است، تنها می‌گوید سند عادی (یا وکالتی) متعلق به قبل از تاریخ صدور سند ثبتی شما دارم،تاریخ صدور سند ثبتی رسمی ماده ۱۴۷ برای پدر بنده برای سال ۸۴ می باشد و همه استعلامات و آگهی های آن نیز موجود است، سند مادر رسمی آن نیز برای سال ۴۸ به نام پدربزرگ بنده به عنوان خریدار و قولنامه عادی با شاهد برای سال ۶۳ از پدربزرگ (فروشنده) به پدر بنده (خریدار) نیز موجود است و از نظر مالکیتی از هر جهت مطمئن هستم. (فرد بیان میکند که سند مادر متعلق به فرد دیگری دارد که اصلا در سلسله مراتب سوابق سندی بنده جایی ندارد،هیچ سندی هم تابحال ارائه نداده و فقط بیان کرده).
سوال:
۱- برای این مورد دادخواست تصرف عدوانی (حقوقی) بهتر است ارائه شود یا شکوائیه تصرف عدوانی (کیفری)؟
۲- به نظر شما این دعاوی تا رسیدن به نتیجه نهایی چقدر زمان می برد؟
۳- آیا نیاز است قبل از شکایت وکیل بگیریم یا می توان بعد از شکایت وکیل گرفت؟

سپاس

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگاهی از دعوا و طریقه اقامه دعوا و رسیدن ب نتیجه مطلوب توصیه می شود از ابتدا با وکیل اقامه دعوا کنید معمولا زمان حدودی یک سال می باشد در دعوای تصرف عدوانی حقوقی فقط اثبات سابقه تصرف کافی است ودر تصرف عدوانی کیفری دو نظر وجود دارد ک نظریه رویه قضایی اثبات مالکیت را پذیرفته است

سلام . شکایت تصرف عدوانی نمایید . از ابتدا می توانید وکیل انتخاب نماید و مدت زمان حصول نتیجه معمولا یکسال است .

۱- از طریق کیفری بهتر است به جهت صرف هزینه کمتر و نتیجه گرفتن سریع تر
۲- هیچ زمان دقیقی را نمی توان پیش بینی کرد
۳-شما در هر مرحله ای می توانید وکیل بگیرید اما اگر در هر صورت قصد گرفتن وکیل را دارید از ابتدا پیشنها د می شود وکیل بگیرید تا لایحه قوی تری برای شما نگارش شود

تصرف عدوانی ( کیفری)
نتیجه نهایی : کمتر ازیکسال
وکیل : درمرحله دادگاه

با سلام
شما هم میتوانید به اتهام تخریب و تصرف عدوانی از وی شکایت نمایید.و ضرر وزیان ناشی از تخریب را نیز تقدیم کنید
یا باتوجه به داشتن سند رسمی و تامین دلیل مبنی بر تصرف دادخواست حقوقی مطرح نمایید
بهتر است بامشاوره از وکیل اقدام کنید

با توجه به مواردی که فرمودید و اطمینان از اینکه تمامی سوابق ثبتی مربوط به شما می شود بهتر است از طریق کیفری اقدام نمایید به جهت صرف هزینه و مدت کوتاه تر.
قطعا یک وکیل دادگستری بهتر می تواند شما ر به هدفتان نزدیک کند، پس از طرح شکایت نیز این امکان برایتان فراهم خواهد بد که از خدمات وکلای دادگستری استفاده نمایید.