اگه حق طلاق برا زن باشه مهریه کاملا از بین میره؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۵۴ #20820822

سلام و عرض ادب.پنج ماه هست که با شوهرم جدا زندگی میکنم.بخاطر دست بزنی که داره. و حالا بعد از اجرا گذاشتن مهریه ام شوهرم امده دنبالم تا برگردونه خانه.من میخواستم شرط برگشتن به خانه را حق طلاق بزارم.یعنی حق طلاق را به من بده.
خواستم از شما بزرگواران کمک بگیرم برای زنی مثل من داشتن حق طلاق خوبه؟ کلا از حق طلاق سر درنیارم یعنی نمیدونم چقدر به یک خانم اختیار میده و چقدر تاثیر گذاره؟
کلا حق طلاق یعنی چی؟
سپاسگزارم از زحماتتان.

مشاوره حقوقی مهریه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.حق طلاق نه وکالت در طلاق.در ضمن در صورتیکه وکالت در طلاق بده میتونین مهریه رو بذل کنین یا مهریه تون و بذل نکنین

وکالت در طلاق یعنی شما بدون اثبات عسرو حرج میتوانید از همسرتون جدا بشید عرفا زوج وکالت در طلاق را درقبال کل مهریه یا بخشی از آن به زوجه می دهد

سلام وکالت در طلاق منافاتی با دریافت مهریه ندارد.

با سلام و احترام
این موضوع خللی در مطالبه مهریه نمی آورد.

زمانی که وکالت یا حق طلاق به زن اعطا می گردد و زن می تواند در هر زمان و شرایطی خود را مطلقه نماید ولی نمی تواند با مراجعه به دفتر ثبت طلاق بگیرد بلکه نیاز به حکم دادگاه دارد . مراحل طلاق از طرف زن در صورتی که مرد در دادگاه حضور پیدا نکند زوجه باید به یک وکیل دادگستری مراجعه کرده و با وی قرارداد منعقد نماید و همراه با او در دادگاه حاضر شود و حتما باید دادگاه حکم به طلاق را صادر نماید تا زوجه بتواند با مراجعه به دفاتر ثبت طلاق خود را ثبت نماید . در صورت گم کردن قباله نکاح زن می تواند با مراجعه به دفترخانه ای که عقد در آن ثبت شده ، رونوشت سند ازدواج را بگیرد .

بااحترام. وکالت درطلاق مهریه راازبین نمی برد.
زن میتواند باداشتن وکالت درطلاق، بدون نیاز به اذن شوهر، برای طلاق اقدام قانونی کندوخودرامطلقه نمایند

باسلام و درود خیر با حق طلاق،مهریه از بین نمی رود و قابل مطالبه می باشد.