آیا میتونم با باطل کردن دفترچه درمان، هم دفترچه درمانی پدر رو نگه دارم و هم سابقه تامین اجتماعی رو؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲,۱۱۶ #20806822

سلام، تحت تکفل پدر هستم و دفترچه درمان دارم، از طرفی مشغول کار شدم و بیمه تامین اجتماعی برام رد میشه (از جهت سابقه و بازنشستگی) آیا میتونم با باطل کردن دفترچه درمان تامین اجتماعی، هم دفترچه درمانی پدر رو نگه دارم و هم سابقه تامین اجتماعی رو؟

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر بیمه باشید و حقوق دریافت دارید امکان بهره مندی از سابقه و مستمری پدر نمی‌باشد

بادرودوسلام حقوق واحد به شما قابل تعلق می باشد.

با سلام خیر امکان نگه داری یکی از این دونوع امکان پذیر است در صورت تمایل میتوانید بیمه تامین اجتماعی خود را قطع کنید و به تحت تکفل پدر بازگردید در غیر این صورت ممکن است جریمه شوید.

با سلام
درصورت اشتغال به کار بایستی دفترچه تحت تکفل پدر ابطال گردددر غیر این صورت خلاف است
دفترچه درمان جدید به اعتبار اشتغال به کار صادر شده و تا پایان اشتغال و ادامه بیمه پردازی داری اعتبار خواهد بود

یک حقوق به شما تعلق میگیرد .

یکی از بیمه هارا حذف کنید

"با سلام"
خیر چنین امری ممکن نیست
میبایست یکی را ملغی نمایید