کل دارایی رو به اسم پسرش ثبت و سند را به اسم او زده؛ آیا دخترا در این مورد سهمی براشون مونده؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۶۲ #20792721

با عرض سلام پدر بزرگ من در زمان حیاتش یک وصیت نامه نوشته بود که در ان سهم فرزنداشن رو تعین کرده بود که سهم دو تا دخترانش را با یکی از پسراش تعین کرده بود اما بعد کل دارایی رو به اسم پسرش ثبت و سند را به اسم او زده ایا دخترا در این مورد سهمی براشون مونده؟

مشاوره حقوقی ارث
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
باتوجه به اینکه قبل ازفوت تمامی اموال منتقل شده ،جز ماترک به شمار نمی آیدونمیتوانید ادعایی دراین خصوص داشته باشید

با درود..
با توجه به توضیحات حضرتعالی؛ چنانچه اموال مذکور قبل از فوت ، با ثبت سند منتقل گردیده باشد، دیگر در زمره ماترک مورث محسوب نگردیده تا سهنی در اینخصوص برای سایر ورثه تصور نمـود..
در صورتیکه اموال دیگری داشـته باشد، وصیت پیـرامون آنها تا یک سوم کل اموال نافذ و معتبر می باشد..

سلام چون در زمانی که ایشان زنده بودند و سند را به اسم فرزندش زده، کلا دیگه جز ارث محسوب نمیشه که بخوایم بگیم دختر از این خانه سهم دارد یا نه

اگر سند زده باشد دیگر ماترک محسوب نمی گردد که بحث سهم دختران بوجود آید

باسلام چون درقیدحیات ملک را به نام پسر انتقال داده دیگر وصیت نامه در خصوص آن ملک اعتباری نخواهد داشت.

بررسی وصیت نامه و قرارداد واگذاری بعدی بسیار اهمیت دارد ولیکن اگر انتقال به صورت صحیح به پسران صورت گرفته باشد به معنای عدول از وصیت سابق است و حق داشته اموال خود را به هرکسی که اراده و اختیار نموده انتقال دهد .

با احترام .میتواند در زمان حیات اینکار را انجام دهد