تجدید نظر چقدر میتونه موثر باشه روی رای من؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۵ #20786758

سلام خسته نباشید بنده دوسال پیش یه جرمی مرتکب شدم که برای من جرم سرقت و فروش مال غیر زدن الان حکم نهایی اومده برام برای جرم سرقت دوسال حبس و ۷۴ ضربه شلاق واسم خورده برای جرم فروششم تبرئه شدم میخاستم ببینم با توجه به اینکه تا به حال سابقه قضایی نداشتم و بار اولم بوده و خود معرف بودم ایا میشه حبس را تعلیق کرد یا خرید یا خیر ممنون

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام . بله . با توجه به نوع جرم‌ شما که تعزیری درجه ۵ هست امکان تعلیق یک سوم مجازات حبس شما وجود داره . برای آگاهی و جزئیات بیشتر با شماره تماس بنده در پروفایلم برای ارائه مشاوره تماس بگیرید . با تشکر