آیا یکنفر می‌تواند شرکت رو منحل کند و تسویه نماید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۶۳ #20774130

شرکتی دو نفره با سمت یکی مدیر عامل و دیگری رئیس هبت مدیره داریم و هر دو نفر حق امضای اسناد رو داریم در ادامه کار شرکت دچار اختلاف شدیم آیا یکنفر می‌تواند شرکت رو منحل کند و تسویه نماید ؟
ممنون

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به سهم الشرکه و اساسنامه شرکت ممکن است

سلام بستگی به مقدار سهم الشرکه دارد که کسی که شرکت را منحل می‌کند باید سهم بیشتری داشته باشد

در صورتی که شرکت با مسوولیت محدود باشد و هر یک از شرکا نیمی از سرمایه شرکت را مالک باشند با توجه به اینکه برای انحلال شرکت حداقل بیش از نیمی از سرمایه شرکت باید این تصمیم را تصویب نماید یکی از شرکا نمی تواند انحلال شرکت را بخواهد

سلام، انحلال شرکت با توجه به نوع شرکت واساسنامه آن باید طبق مقررات اساسنامه و قانون تجارت باشد.

با سلام
باید دید سهم الشرکه کسی که انحلال می خواهد چقدر هست
برای انحلال دارندگان سه چهارم سرمایه و اکثریت عددی لازم هست