برای گرفتن گواهی عدم حضور چه کاری باید انجام دهم؟

پرسیده شده
۳۱ پاسخ ۳۱۶ #20751526

سلام، وقت بخیر
روز تحویل سند در قرارداد روز جمعه است و در آن روز دفاتر اسناد رسمی تعطیل است.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام فردای اون روز به دفترخانه مراجعه کنید

سلام و ارادت
قبل از فرارسیدن روز مذکور به طرف مقابل اظهارنامه بدهید و قرار حضور را فردای آن روز اعلام کنید .

درود
روز بعد از تعطیلی مراجعه نمایید

باسلام روز بعد از روز تعطیل میتوانید اقدام نمایید درصورت عدم حضور میتوانید گواهی اخذ نمایید.

روز بعد از تعطیلی مراجع کنید به دفترخانه اسناد رسمی

درود
روز بعد از تعطیلی اقدام فرمایید

برای طرف مقابل از طریق دفاتر خدمات قصایی اظهارنامه ارسال کنید و ذکر کنید با توجه به تعطیلی روز قبل از موعد و یا بعد از ان در دفترخانه حاضر شود.