میشه در دادگاه ثابت کرد مبلغی پول باعنوان وام به اسم خودم گرفتم و به همسرم دادم و قبل طلاق ازش بگیرم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱۸۱ #20725271

باسلام من خانم هستم ببخشید میخواستم بدونم میشه در دادگاه ثابت کرد مبلغی پول باعنوان وام به اسم خودم گرفتم و به همسرم دادم و قبل طلاق ازش بگیرم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استناد به مدارک واریز وجه و شهادت شهود امکانپذیر می‌باشد.

با درود جهت طرح دعوای مطالبه وجه بایستی مدارک دال بر واریز وجه به حساب همسر را ارائه داده و یا با استفاده از شهود این امر را ثابت کنید

بادرودوسلام مستندومستدل به مدارک و مستندات واریز وجه امکان پذیر می باشد.

باید برای اثبات مدعای خود دلیل و مدرکی ارائه دهید یا شهودی برای شهادت،در اینصورت امکان طرح دعوای مطالبه وجه و استرداد آن وجوددارد

با سلام
بله این امکان دارد اما به این شکل قابل پاسخ نمی باشد.

با سلام .. . باتوجه به ادله و مدارک استنادی امکانپذیر می باشد.

باید دلایل مبنی بر پرداخت پولواثبات ادعای خودتون داشته باشید اعم ار رسید پرداخت، شهادت شهود وهمچنین میتوانید دادخواست بدین دادگاه شوهرتون قسم بده که از شما پول گرفته یا خیر