اگر از اون شخص رضایت بگیرم آیا خودم شخصا و بدون حضور شاکی میتونم رضایت رو ببرم اون شعبه یا اجراییات؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۵۷ #20718800

بعد ازین که درخصوص یک پرونده حقوقی محکوم به پرداخت مبلغی شدم و اجراییه صادر شده دقیقا من تا چه زمانی فرصت دارم و به کجا باید مراجعه کنم و کلا چه کارهایی باید انجام بدم روال اداریش رو لطفا بفرمایید

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله قبل از صدور اجراییه باید به دادگاه ببرید و پس از صدور رای باید به اجرای احکام مراجعه کنید

برای سازش هردو حضور باید داشته باشید. سی روز مهلت دارید تقاضای اعسار دهید ۱۰ روز مهلت معرفی اموال برای اجرای حکم دارید

با سلام
طبق تاریخ قید شده در برگه اجرائیه شما فرصت پرداخت دین ، اخذ رضایت و یا تقدیم دادخواست اعسار را دارید
در صورت اخذ رضایت ، اگر رضایت دستی باشد خود شاکی و اگر محضری باشد خود شما نیز میتوانید آن را به دادگاه ارایه دهید

حتما به همراه هم به شعبه مراجعه کنید ورضایت را اعلام کنید
ده روز فرصت برای واریز مبلغ محکوم به را دارید

درود برشما
بعد از صدور اجراییه د روز فرصت دارید مبلغ اجراییه را پرداخت کنیدتا پرونده اجرای احکام نرود دراین مدت بایدبه دفتر دادگاه مراجعه کنید اگرهم رضایت بگیرید تاقبل ده روز به شعبه ببرید بعد از ان به اجرای احکام.

درود. تا ۱۰ روز بعد از ابلاغ اجراییه فرصت دارید مبلغی که محکوم شده اید را به حساب دادگستری واریز کنید. باید تشریف ببرید اجرای احکام شعبه دادگاه بدوی. منظورتان از رضایت واضح نیست چون شکایت کیفری که نیست. اگر منطورتون سازشه، می توانید سازش کنید ولی اگر در شعبه اجرا می خواهید سازش کنید باید هر دو نفرتان باشید.

درصورت رضایت از شاکی ،یا پرداخت وج محکومیت به صندوق دادگستری تودیه نماید ،نحوی اجرای حکم ابلاغ میشه