میخوام شرکت ثبت کنم، آیا نیاز به سوءپیشنه دارم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۰ #20699945

سلام و خسته نباشید بنده ۴ سال پیش به جرم درگیری دسته جمعی ۶ ماه حبس با ۵ سال تعلیقی برام بریدن الان میخام شرکت ثبت کنم آیا نیاز به سئو پیشنه دارم و در صورت نیاز سئوپیشنه بنده مشکلی در روند ثبت ایجاد میکند. با تشکر

مشاوره حقوقی ثبت شرکت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود خیر نیاز نمی باشد.

با سلام، برای ثبت شرکت، اداره ثبت شرکتها راسا به اخذ استعلام مبنی بر عدم سوء پیشینه کیفری می‌نماید، اگر صرفا تعلیق گردیده باشید بدلیل عدم محرومیت از حقوق‌های اجتماعی مانعی پیش نمی‌آید ولی اگر ممنوعیت از حقوق‌های اجتماعی اگر ثبت شده باشد با مشکل مواجه خواهید شد ...