قرارداد مشارکت را چگونه باید تنظیم کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۲ #20695530

با سلام و روز بخیر
من و دوستم در کار مغازه تعویض روغنی با هم شراکت کردیم به طوری که صفر تا صد سرمایه گذاری کار به عهده من و کار از دوستم
توافق کردیم که خودم کنار دستش باشم تا کارم یاد بگیرم
قراردادی که بین ما باید بسته بشه چه شرایطی باید داشته باشه

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام تنظیم قرارداد امری تخصصی و فنی است که حدود اختیارات طرفین و تعهدات آنان...تضامین نحوه فسخ و خاتمه، نحوه حل اختلاف نحوه تقسیم منافع.. و موارد متعدد دیگر در آن پیشبینی میشود، برای تنظیم قرارداد مشارکت بهتر است، به وکیل یا مشاور حقوقی مراجعه کنید.