پدر و مادرم زورگویی میکنند، طبق قانون چیکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۵ #20692704

سلام من دختری ۲۰ ساله و خواهرم ۲۴ ساله است،همیشه با پدر و مادرمون سر اینکه کجاها باید بریم، تا چه ساعتی بیرون باشیم، با کیا بریم بیرون دعوا داریم و بعضی وقتا هم ما رو میزنن و میگن بدون اجازه ی ما هرکاری بخواین نمیتونین بکنین، حق دارند اینو بگن؟ مگه ما به سن قانونی نرسیدیم؟حق دارند تو تصمیمات ما دخالتی بکنن؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود شما قانونا میتوانید تصمیم گیری نمایید لیکن به حرف بزرگتر ها احترام بگذارید

سلام
سوال سختی است که در عمل سختی دوچندان دارد
منتها ولایت والدین تا سن رشد می باشد و پس از آن شما می توانید اختیار کلیه کارها رو خودتون برعهده بگیرید و در صورت عدم نفقه برای مخارج متعارف دادخواست بدهید
علیرغم این مطالب اگر منبع درآمدی ندارید به سراغ این امور نروید چرا که نتیجه آن اگر به نفع شما هم باشد باز هم کفاف زندگی نمی شود و برای سایر امور مثل ازدواج باز هم محتاج اذن ولی هستید
و بالوالدین احسانا