من از بیمه بیکاری استفاده می کردم ولی برایم حضور در محل کار زده شده از چه کسی باید شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۷ #20665895

در زمانی که از بیمه بیکاری استفاده میکردم بازرس بیمه برایم حضور در محل کار زده که اشتباه است میخواهم شکایت به دیوان بکنم از کی باید شکایت کنم بازرس یا کارفرما؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به طرفیت اداره کار مربوطه در دیوان طرح دعوا نمایید

با درود فراوان
اگر در فرجه بیمه بیکاری بوده اید به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کنید .

سلام وقتی کارگر بیکار می شود و در حال دریافت بیمه بیکاری است ، یک فرد جویای کار می باشد . در نتیجه اگر برای وی کار پیدا شود و خودش حاضر نشود که کار کند ، بیمه بیکاری وی قطع می گردد . راه شکایت هم ندارد.

با سلام و وقت بخیر
باید به شعبه تامین اجتماعی که بیمتون از اونجا رد شده مراجعه کنید.