میتونم بدون اطلاعشون مستقل بشم و به شهر دیگه ای برای سکونت برم و سرکار برم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۳۴ #20662769

من ۲۷ سال سن دارم و بکارت خودم رو از دست دادم و خانواده م از اون شخص شکایت کردن و با پرداخت ۱۰۰ میلیون به عنوان ارش البکاره رضایت دادیم .الان به شدت تحت فشار روحی وحتی تهدید به مرگ از طرف خانواده م هستم. میتونم بدون اطلاعشون مستقل بشم و به شهر دیگه ای برای سکونت برم و سرکار برم? میتونن بگن فرار کردم?چون نمیخوام محل کار و زندگیم رو مطلع بشن?باید به دادگاه برم?

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام شما امکان زندگی مستقل را دارید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بهتر است به صورت مستقل زندگی کنید و اداره امور زندگی خود را داشته باشید فرا شما جرم محسوب نمی شود

این نکات را حتما رعایت بفرمایید.

ماده ۱-عنوان قرارداد

ماده ۲-مشخصات طرفین در قرارداد جعاله

ماده ۳-موضوع قرارداد

ماده ۴-زمان و مکان قرارداد

ماده ۵-میزان آورده طرفین قرارداد جعاله

ماده ۶-تعیین نحوه پرداخت سود و زیان و هزینه‌ها

ماده ۷-محرمانگی اطلاعات در قرارداد

ماده ۸- وجه التزام

ماده ۹-مرجع حل اختلاف

ماده ۱۰-نسخ قرارداد

ماده ۱۱-امضای طرفین قرارداد جعاله

درود برشما
شمادرسنی هستین که میتوانید مستقل باشین

با سلام و احترام
از نظر قانونی فردی که به سن قانونی می رسد می تواند به صورت مستقل زندگی نماید و این امر جرم نبوده و قابل پیگیری نمی باشد.

باسلام شما از نظر سنی شرایط مستقل زندگی کردن را دارید.همچنین باتوجه به اینکه باکره نیستید میتوانید بدون اجازه ازدواج نمایید.

با سلام ، شما در سنی هستید که می توانید مستقل باشید