درصورتی که همسرم دو ماه نفقه پرداخت نکرده باشد چه طور می توانم عسر و حرج خود را ثابت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۳۹ #20641599

دوماهه که نفقه من پرداخت نشده چطور میتوانم عسر وهرج رواثبات کنم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
صرف عدم پرداخت نفقه طی ۲ماه از مصادیق عسروحرج نیست

سلام
با دو ماه عسر و حرج اثبات نمی شود.

بایستی ۶ ماه نفقه پرداخت ننموده باشند ولیکن میتوانید از ایشان با عنوان ترک انفاق شکایت نمایید .

عدم پرداخت نفقه به مدت ۶ و آن هم در صورتی که الزام زوج به دادن نفقه ممکن نباشد به شما حق طلاق می دهد بنابراین در حال حاضر می توانید بابت مطالبه نفقه ۲ ماه اقدام نموده و برای اثبات عسر و حرج نیز عدم پرداخت نفقه می تواند به شما کمک کند ولیکن به تنهایی دلیل عسر و حرج نخواهد بود.

سلام طبق قانون و مندرجات ذیل عقدنامه عدم پرداخت به مدت دوماه از موجبات طلاق نیست وباید شش ماه گذشته باشد. اما برای اثبات عسر و حرج شما میتوانید از طرق مختلف از جمله عدم پرداخت نفقه در دادگاه خانواده اقدام کنید و قاضی را قانع کنید.