شکایت از برادر شوهر بدلیل سلب آرامش چه طور انجام شود؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۶۶۷ #20635770

سلام.نزدیک یک سال و نیمه که عروس خانواده ای هستم.برادرشوهر من ازون اول نامزدی بمن توهین میکرد یه بارم تو خونشون دنبالم کرد که بزنه منو و رفت وسط محله شروع کرد داد زدن و بمن فحش دادن چندین بار باعث شده منو که مهمونشون بورم از خونشون بیرون کنن دائم پشت سر من صفحه میذاره و به بابا مامانش میگه با من بد برخورد کنن در ضمن یا یه خانوم بصورت غیرشرعی و غیر رسمی رابطه داره و اونو میاره خونه ولی میگه من حق ندارم خونشون برم یه بارم رفتم اومد پشت پنجره کشیک وایساد ببینه من میرم بالا میخواست دعوا راه بندازه که من نرفتم بالا در ضمن کارشم اینه که تو خونه پدرشوهر مادرشوهرم آبجو میندازه و میفروشه میخوام ازش شکایت کنم دائم داره ارعاب و ترعیب میکنه و کل خانوادشو انداخته به جون من و مخل آرامش من شده به کجا شکایت کنم و تحت چه عنوانی؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.تحت عنوان افترا وتوهین و مزاحمت از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت کنید .

سلام.شکایتی مبنی بر تهدید و توهین ارائه نمایید....

تحت عناوین تهدید و افترا قابل شکایت کیفری می باشد.

سلام وقت بخیر
شکایتی مبنی بر تهدید و توهین ارائه نمایید.

باسلام
موضوع تحت عناوین تهدید و توهین و افترا قابل پیگیری شکایت کیفری می باشد.

باسلام و احترام خدمت شما
اگر مورد ضرب و شتم قرار گرفته اید شکایت کیفری کنید، والا اگر توهین و تهدید هست به همین جرم شکایت کرده، و درمورد ساختن مشروبات الکی که حتما باید اثبات شود شکایتی را مبنی بر فروش و ساخت مشروبات الکی تنظیم کنید ، که حبس و شلاق و جزای نقدی دارد

با سلام
تحت عناوین توهین و تهدید و مزاحمت می توان شکایت نمود