اعتراف به چه اندازه برای ازادی متهم کمک میکند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۳۰ #20631

با سلام...
شخصی به جرم جعل در زندان هست کسی بیاد اعتراف را کتبی بنویسد ایا متهم بلافاصله ازاد میشه یا نه؟ یا باید در دادگاه اعتراف کند بهتر هست؟ اصلا ازاد میشه یا قاضی به مدارک علیه متهم زیاد استناد میکند ،حالا متهم مدرکی دارد که گناهکارش میکند با اعتراف کسی بازم ازاد میشه؟

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اقرار فرد به ضرر خود صرفا در دادگاه پذیرفته میشود نه در جای دیگری و اقرار فرد در کلانتری هم پذیرفته نخواهد شد.لذا بعد از اقرار در همان لحظه فرد تبرئه نخواهند شد و بعد از تحقیقات لازم در صورتیکه شواهدی بر علیه ایشان نباشد تبرئه خواهند شد.

موید باشید