شرایط دریافت دیه از صندوق تامین خسارت بدنی چیست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۰,۵۵۶ #20630876

با سلام
۴ سال پیش بنده راکب موتور سوار با خودرویی تصادف و دچار ضربه مغزی شده و پس از چندی مداوا شدم از طرف مقابل تصادف که متواری شدند شکایت کردم اما با توجه به فیلم ارایه شده به دادگاه پلاک شناسایی نشد طبق اظهارات و شهادت عینی شهود و طی تحقیقات نامحسوس آگاهی از صحنه تصادف همگی کسبه و اهالی اظهار داشتند که و راننده خودرو با تغییر مسیر ناگهانی به لاین وسط موجب تصادف از قسمت جلوی موتور با پشت خودرو گردیده است اما کارشناس با توجه به فیلم تصادف علت تامه را عدم توجه کافی به جلو از طرف راکب موتورسیکلت یعنی بنده دانست. با توجه به حق اعتراض به کارشناس دیگر پیگیر پرونده نشدیم اکنون پس از ۴ سال که پرونده مفقود شده بود و نیز رایی برای آن صادر نشده بود مجدد آن را به جریان انداخته و وکیل اخذ نمودیم و اکنون منتظر نظر کارشناس سه نفره تصادف هستیم.
سوال ۱
با توجه به اینکه کلیه مراحل پرونده ۴ سال قبل با پیگیری شخصی طی گردید اکنون با اخذ وکیل با حق وکالت ۵ درصد قانونی میباشد؟
سوال ۲
در زمان تصادف یعنی ۴ سال پیش فقط یکبار به پزشکی قانونی مراجعه کردم و در برگه گزارش آن معاینه مجدد دو ماهه صادر شد که دیگر مراجعه ننمودم و در همان برگه تنها جراحات بنده قید و در صدی بابت آن قید نشد اکنون چگونه بدون داشتن درصد جراحت میزان دیه محاسبه میشود؟
آیا این عدم مراجعه به ضرر بنده تمام شده است؟
سوال ۳
شرایط دریافت دیه از صندوق تامین خسارت بدنی چیست؟
به نرخ چه سالی محاسبه میشود؟
و اگر مقصر ۵۰ به ۵۰ تشخیص داده شود باز شامل دریافت دیه از صندوق میشود؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
حق الوکاله طبق توافق و قرارداد مالی است .در مورد الباقی سوالات از وکیل خود پیگیری فرمائید که به اوراق پرونده اشراف کامل دارد .

با درود حق الوکاله وکیل توافقی است.

سلام طبق ما ده ۱۰قا نون جدید به منظور حمایت از زیان دیدگان حوادث رانندگی صندوق تامین خسارت های بدنی قابل پرداخت می باشد

سلام
دریافت دیه از صندوق زمانی ست که ضارب مشخص نشود و محاسبه نرخ دیه به روز است

حق الوکاله طبق توافق طرفین مب تواند تعیین شود لذا ۵ درصد درست است
بر طبق نظر پزشکی قانونی انجام شده دیه محاسبه می گردد نگران این موضوع نباشید
طبق بند ۳ ماده ۲۱ قانون بیمه اجباری مصوب ۹۵ مستحق استفاده از مزایای صندوق مذکور نخواهید شد.

با سلام
۱.حق الوکاله وکیل شما براساس توافق فی مابین است و قانونی است.
۳.شما میتوانید برای مطالبه دیه از صندوق تامین خسارت های بدنی به دادخواست حقوقی مطالبه دیه مطرح کنید.

به‌ منظور حمایت از زیان‌دیدگان حوادث ناشی از وسایل نقلیه، خسارات بدنی وارد به اشخاص ثالث که به علت فقدان یا انقضای بیمه‌نامه، بطلان قرارداد بیمه، شناخته نشدن وسیله‌ی نقلیه‌ی مسبب حادثه، کسری پوشش بیمه‌نامه که ناشی از افزایش مبلغ ریالی دیه، تعلیق یا لغو پروانه‌ی فعالیت شرکت بیمه، صدور حکم توقف یا ورشکستگی بیمه‌گر، قابل پرداخت نباشد، یا به‌طور کلی خسارت‌های بدنی که خارج از تعهدات قانونی بیمه‌گر و مطابق با مقررات این قانون است، توسط صندوق مستقلی به نام «صندوق تامین خسارت های بدنی» جبران می‌شود..