میتونیم به عنوان دروغ و یا همچین عنوانی‌ ازشون شکایت کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۶۳ #20619652

سلام
یک وام ۸۰ میلیونی به نام خودم گرفتم دادم به یک نفر آشنا
سفته ۹۰ میلیونی ازش گرفتم
یه قرارداد هم نوشتم که در صورتی که حتی ی قسط رو پرداخت نکرد کل پول رو ازش مطالبه کنیم الان ۸ قسط نداده، ۶۰ میلیون از وام مونده داخل قرار داد نوشته شده که پدرش(اسمش هم اومده)باید ضامن بشه خودش امضا کرده قرار داد رو پدرشون خارج از شهر زندگی میکنه و در دسترس نبوده که به عنوان ضامن امضا کنه اون لحظه پول رو میگیره و با وعده و وعید آخرش پدره امضا نمیکنه و پدره الان میگه به من ربطی نداره پدرشون وضعشون خوبه و خودشون پیش پدر کار میکنن و هیچ چیز رسمی مبنی براینکه حقوق بگیر هستن نمیشه اثبات کرد و اموالی هم به نام خودشون ندارن،الان خودش راحت میتونه اعسار بزنه
باتوجه به اینکه تو قرارداد اومده که باید پدرشون ضامن بشن و خودشون قرارداد و امضا کردن
از کجا و با چه عنوانی درخواست بدیم بهتره؟میتونیم به عنوان دروغ و یا همچین عنوانی‌ ازشون شکایت کرد؟
هنوز هیچ اقدام قانونی نکردیم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پدر ایشان مسئولیتی ندارند
میتوانید بر طبق قراردادتان دادخواست دهید.

بادرودوسلام طبق قرارداددادخواست خودرا تقدیم و تنظیم نمایید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بر اسا تعهد قراردادیتان دادخواسا خود را تنشیم و طرح دعوی حقوقی نمایید .

با درود
می‌توانید بر مبنای قرداد دادخواست خود را ارائه نمایید

اگر پدر امضا نکرده مسئولیتی در قبال موضوع ندارد و طرف حساب شما هم پسر ایشان هست ک میتوانید وجوه پرداختی را با تقدیم دادخواستی از وی مطالبه کنید...دروغ متاسفانه جرم نیست و نمی‌توان کسی را برای دروغ قانونا مجازات کرد

سلام
موضوعتون حقوقی و فاقد وصف کیفری ست و شما تنها میتونید علیه پسر طرح دعوای مطالبه کنید و مسئولیتی متوجه پدر نیست...هرچند ممکنه حکم اعسارهم براش صادر بشه

با سلام نمیتوان در قرار داد فی مابین دو طرف، ثالثی را مسوول قرارداد و برای وی دین ایجاد نمود.