چون که من درخواست طلاق دادم دیگه چی به زنم تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۱۷ #20610195

سلام دوستان خسته نباشین.
من درخواست طلاق دادم یه پسر ۹ ساله هم داریم.بخاطر سو رفتار خانمم پرونده کیفری دارن یکبار منو با چاقو زدن رای نهایی دادگاه هم زده تهدید به قتل و ضرب جرح عمدی با چاقو خانم بنده مهریشو دریافت کرده حالا چون که من درخواست طلاق دادم دیگه چی به زنم تعلق میگیره ودادگاه چقدر طولش میده ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان مطالبه نفقه و اجرت المثل می باشد.

.با سلام در صورتیکه ناشزه محسوب شوند نفقه و تنصیف دارایی بهشون تعلق نمی گیرد، ولی اجرت المثل و مهریه چرا.

درود
نفقه، اجرت المثل یا نحله، تنصیف دارایی.

می تواند نفقه و اجرت المثل خویش را دریافت نماید .

درود
درود در صورتیکه طلاق از ناحیه مرد باشد علاوه بر مهریه اجرت المثل ، نفقه و تا نصف اموالی که زوج بعد از ازدواج بدست اورده نیز به زوجه تعلق خواهد گرفت لیکن نفقه در صورت اثبات نشوز زوجه و شرط تنصیف در صورت وجود دلیل موجه جهت طلاق تعلق نخواهد گرفت .

سلام درصورت عدم تمکین زن نفقه تعلق نمیگیرد وبه شما حق ازدواج مجدد میدهد واجرت المثل ایام زوجیت که اصولا تبرعا( رایگان) صورت میگیرد واثبات باید بکنن فاصله زمانی ج مشخص نیستما میتوانید به دلیل ضرب و جرح عمدی از این خانم دیه هم بحواهید

درود:باتوجه به صحبتهایی که فرمودی در صورت ناشزه بودن همچنین اثبات ان در دادگاه وپرداخت مهریه اجرت المثل ایام زوجیت به زوجه تعلق می گیرد.