رجوع از هبه عمو به برادرزاده ممکن است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۲۲ #20600248

سلام
در صورتی که عمو مبلغی وجه نقد به برادر زاده خود هبه کرده باشد ولی به درخواست برادرزاده آن را به حساب دوست برادرزاده ی خود واریز کرده باشد،می توان از هبه خود رجوع کند؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر در مقابل هبه مالی دریافت نکرده اید میتوانید رجوع کنید

به نظر با توجه به وجه نقد بودن، امکان رجوع از هبه و باز پس گیری ان به علت خرج نمودن موضوع هدیه منتفی می باشد.

باوجودعین موهوبه قابل رجوع است.

حسب توضیحات امکان رجوع از هبه متصور هست بله می‌توانند وجوه واریزی را مطالبه کنند مگر حق رجوع را از خود سلب کرده باشند

تحت شرایطی امکان رجوع وجود دارد .

با درود با وجود عین موهوبه قابل رجوع است

باسلام
در این مورد دو فرضیه وجوددارد ۱-ابرائ که نمیتوان از آن عدول کرد ۲- هبه که میتوان از آن رجوع کرد