ایا چنین صلح نامه ای دارای اعتبار است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۹۹ #20576675

در یک صلح نامه دستنویس عادی به این صورت
(صلح نامه
مصالح :فلانی
متصالح:وراث
مال مورد صلح:اینجانب فلان فلانی صلحنامه را تنظیم نمودم
فلان زمین و فلان زمین را به دخترانم صلح کردم
فلان زمین را به همسرم صلح کردم
باقیمانده زمینها را به پسرانم صلح کردم )

مشاوره حقوقی صلح
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام / مورد صلح باید دقیق و شفاف در صلح نامه قید شود .

بهتر است صلحنامه طبق قانون ثبت به صورت رسمی تنظیم شود.

سلام
باید ممضی به امضا تمام وراث باشد و بهتر است بصورت رسمی منعقد شود

اگر امضای کلیه ی ورثه رو داشته باشه خیلی بهتره یا اینکه رسمی تنظیم بشه و اگر عادی باشد نیاز به تنفیذ دادگاه دارد تا رسمیت پیدا کند که باز در این صورت هر چه تعداد امضای ورثه بیشتر باشد تنفیذ راحت تر است.

سلام
بله دارای اعتبار است بهتر است مشخصات کامل زمین و متصالحین و میزان دقیق مال الصلح هر شخص را مشخص نمایید.

بله صلح نامه عادی دارای اعتبار است و لیکن بهتر است در دفتر خانه استاد رسمی تنظیم گردد

با درود. هرچند قانونا عقد صلح باید در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم شود ولی قرارداد عادی هم معتبر و نافذ است