آیا با توجه به وکالت بلاعزل و برگ سفید امضا من می توانم حکم تخلیه و یا اثبات مالکیت نمایم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۰۵ #20575891

با سلام و درود بنده ملکی را بصورت وکالت بلاعزل تام الاخیتار به همراه یک برگ سفید امضا از فروشنده ، خریده ام و قرار شفاهی بوده من این برگ را خودم تکمیل نمایم و فروشنده یکسال در آن سکونت داشته و بعدا تخلیه نماید، درحال حاضر خانه را تخلیه نمی کند و ادعا میکند که من خانه را نفروخته ام و من هم به جای بیعنامه این برگ سفید امضا و وکالت نامه را دارم.

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بیع را به استناد شهادت شهود ووجوه واریزی اثبات نمایید استفاده از سفید امضا توصیه نمیشود

باسلام استفاده ازسفیدامضا توصیه نمی شود.

وقت بخیر بیع را بوسیله شهادت شهود یا مدارک واریز وجه اثبات نمایید .
استفاده از سفید امضا توصیه نمی شود .

سلام
بیع را بوسیله شهادت شهود یا مدارک واریز وجه اثبات نمایید .
استفاده از سفید امضا توصیه نمی شود .

با درود بیع می‌بایست اثبات شود

با سلام باید بیع را اثبات نمایید درصورت تکمیل سفید امضا ممکن است مرتکب جرم شوید