نحوه صحیح گرفتن شروط ضمن عقد به چه شکل است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۹ #20550600

با سلام
من با شوهرم به توافق رسیدیم که ایشان به من حق اجازه کار و حق تحصیل بدن ، ولی ایشان میگن که این موضوع بین ۴ نفر مطرح بشه و به صورت قرارداد نوشته بشه اون ۴ نفر امضا بزنن ، دیگه دفتر خونه نریم ، و اینکه میگه این سند امضا شده معتبره بعدا میتونم ازش استفاده کنم ، دلیل این خواسته ایشون اینه که کسی متوجه نشه و دلشون نمیخواد کسی این رو بفهمه ، آیا این سند امضا شده معتبره برای من ؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که در دفاتر اسناد رسمی منعقد شود دارای اعتبار بیشتری می باشد اما نگارش آن به صورت فوق و در حضور چهار شاهد مرد نیز بلامانع است.
کما اینکه ایشان اصلا نمی‌توانند مانعی جهت اشتغال و یا تحصیل شما باشند.

بهتر است این شرط در سند ازدواج درج گردد و در صورتی که بخواهید به روش دستی انجام دهید دارای اعتبار نمی باشد .

تنها سند ونوشته ای معتبر است که در دفاتر اسنادرسمی و یا دفاتر عقدوازدواج به ثبت رسیده باشد وبعنوان سندرسمی تمام دادگاهها ومراجع قضایی می پذیرند ولی نوشته عادی را اول باید صحت ودرستی آن را در دادگاه اثبات نمایید تا بعد بتوانید از آن استفاده نمایید لذا اگر به روش همسرتان اقدام کنید نه تنها معتبر نیست بلکه در آینده هم نمیتوانید از آن استفاده نمایید.درضمن میتوانید با محضر دار هماهنگ نمایید که این شروط را در جمع بیان ننماید و فقط بین خودتان مطرح گردد