برای رفع این تهمت در دادگاه چه بگویم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۲ #20550035

سلام ببخشید یه نفر به بنده تهمت رابطه ی جنسی زده در حالی که من چنین کاری را نکردم و او میگوید که من او را آزار دادم و خانوادش در این باره سوگند میخورند برای رفع این تهمت چیکار کنم در دادگاه چه بگویم

مشاوره حقوقی افترا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوال خیلی مبهم و کلی مطرح شده و نیاز به ارائه جزییات است ولی در کل اگر واقعا چنین عملی را انجام نداده اید بهترین اقدام انکار است و از سویی شاکی باید برای این ادعا دلیل ارائه کند که یکی از دلایل شهادت و گواهی شهود است که البته باید دقیق نسبت موضوع اظهار نظر نمایید و شماهم می توانید طبق ماده ۱۷۷ قانون مجازات اسلامی نسبت به جرح شهود اقدام نمایید.

اگر شکایت در دادگاه کیفری یک مبنی بر تجاوز مطرح شده باشد حتما نیاز به وکیل در دفاع دارید.