آیا می توانم پرونده را از اداره کار به دادسرا انتقال دهم ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۳ #20544910

سلام
اینجانب واسه یک شخصیت حقوقی کار کردم و اداره کار محکوم کردم به پرداخت مطالباتم و بیش از یکسال حکم اداره کار به دادگاه حقوقی دادم و پس از اینکه اجراییه صادر شد مراحل استعلامات بانکی و دارایی اموال گرفتم به نتیجه نرسیدم.حالا میخواستم از طریق ماده ۱۸۵ قانون کار اقدام کنم و پرونده به دادسرا یا دادگاه کیفری انتقال دهم

روال انتقال پرونده چگونه هست؟

نتایج چگونه میتواند باشد؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید به دادسرا شکایت کنید پس از صدور قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست ، پرونده به دادگاه کیفری 2 ارسال می شود .