از کجا میتونم درخواست بدم برا حساب یارانه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۱۸ #20525892

سلام.وقت بخیر
ببخشید من شوهرم چند سال پیش مغازه داشتن.ورشکست شدن بعد مشتریا شکایت کردن.الان حساب شوهرم بخاطر بدهی مالی از طرف دادگاه و تعزیرات مسدوده.حساب یارانه.دوتا بچه کوچیک دارم با این اوضاع بد درآمد ثابتی هم نداریم.ممنون میشم راهنمایی کنید کجا میتونم درخواست بدم برا حساب یارانه

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
از طریق مجری توقیف پیگیری کنید و دلایل جهت رفع توقیف اراعه دهید

از طریق شعبه ای که اقدام به بستن حساب یارانه کرده اقدام کنید تا دستور به باز کردن حساب یارانه جهت بهره مندی افراد تحت تکفل سرپرست خانوار گردد.

از طریق دادگاه مربوطه موضوع را پیگیری نمایید

از طریق شعبه ای که توقیف شده است جهت رفع توقیف حساب یارانه اقدام نمایید

با سلام
سوالتون حقوقی نیست. توصیه می کنم از فرمانداری شهرتان سوال بفرمایید.

باسلام
از طریق دادگاه پیگیری نمایید

با درود چنان‌چه قطع شده است میتوانید بدان معترض شوید