آیا زندگی دختر در خانه پدری مانع دادخواست نفقه وی به لحاظ قانونی میگردد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۷۰ #20513223

در صورتیکه پدر هیچ گونه مبلغی جهت پوشاک و تحصیل و نیازهای بهداشتی و... در اختیار دختر قرار نمیدهد و سهم دختر از خانه پدری ماهیانه تنها مقدار اندکی خوراک است... آیا صرفا قسم برای اثبات ادعا در این مورد در محاکم قانونی کفایت میکند؟(لازم بذکر است که دختر بالای هجده سال است و پدر تمکن مالی دارد)

مشاوره حقوقی نفقه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود. نفقه فرزند شامل خوراک و پوشاک و مسکن و تحصیل در حد متعارف و در شان شخصیت فردی و اجتماعی و خانوادگی وی میباشد. اگر نفقه توسط پدر پرداخت و تهیه نمیشود میتوانید دادخواست مطالبه نفقه جاری و آینده باارجاع به کارشناس نفقه از دفترخدمات قضائی به شورا حل اختلاف طرح نمائید

سلام.تعریف نفقه طبق قانون کلیه ی نیازهای متعارف از جمله خوراک و پوشاک و مسکن و لباس و وسایل زندگی و لوازم بهداشت و درمان و غیره میباشد که با توجه به توضیحات شما میتوانید به طرفیت پدر دادخواست مطالبه ی نفقه نمایید

در خصوص مطالبه نفقه دادخواست طرح نمایید

نفقه اولاد شامل گذشته نمیشود و اگر مطلقه نباشید و تحت کفالت پدر باشید همان مسکن و خوراک چز نفقه محسوب میشود

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست مطالبه نفقه مطرح کنید
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید نشد طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

باسلام دادخواست مطالبه نفقه ثبت نمایید

با سلام ...تا زمانیکه در منزل پدر هستید می توانید دادخواست نفقه بدهید ...در صورت فوت پدر نیز دختر در صورتیکه حقوق بگیر نباشد و ازدواج نکرده باشد می تواند از مستمری نیز استفاده کند